19/02/2014

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι έχει προγραμματισθεί η προβολή της εκπομπής «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ», η οποία Θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα στο κανάλι ART ΤV, (έναρξη εκπομπής από 18 Φεβρουαρίου 2014) θα είναι διάρκειας μίας ώρας κάθε Τρίτη 21:00μ.μ έως 22:00μ.μ και θα παρουσιάζει ειδήσεις, θέματα του κλάδου, προτάσεις καθώς και συνεντεύξεις των επιχειρήσεων με διαφημιστικά μηνύματα spots, των οποίων το κόστος είναι (2 spot 15 δευτερολέπτων έκαστο κατάτην διάρκεια της εκπομπής Χ τέσσερις εβδομάδες 1020 ευρώ μηνιαίως, ή 8.5 ευρώ το δευτερόλεπτο συμπεριλαμβανομένου στην τιμή και του αγγελιοσήμου 21,5%) + ΦΠΑ, ειδικά για 'Έλληνες παραγωγούς και βιοτέχνες.

Το τηλεοπτικό κανάλι ART TV, εκτός της υψηλής του ακροαματικότητας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εκπέμπει και σε όλους τους νομούς, από τους Εθνικούς αναμεταδότες. Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η έγκριτη δημοσιογράφος ερευνήτρια Άννα Δαβίτη!

Επιπλέον θα διοργανωθεί έκθεση «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΑΝΙΚΗΣ», η οποία Θα πραγματοποιηθεί στις 3-4-5 & 6 Απριλίου 2014. Σχετικά με την έκθεση αυτή υπάρχει πλήρης ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.smallretail.gr