04/07/2013

Η Ελλάδα μας εκτός από ένα απέραντο μαγευτικό τοπίο Ήλιου και Θάλασσας ξεχωρίζει και για την πλούσια γευστική παράδοση της που διατηρείται ζωντανή ακόμη και σήμερα.

Τη γευστική αυτή παράδοση της Ελλάδας έχει σκοπό να παρουσιάσει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Εδεσμάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου απο 1-3 Νοεμβρίου 2013.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Παρασκευή : 10.30 - 21.00
Σαββάτο - Κυριακή : 10.30 - 21.00

Το Φεστιβάλ αυτό θα είναι μία γιορτή γεύσεων όπου επιλεγμένοι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν με το ευρύ κοινό και τους επαγγελματίες που αναζητούν αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις οι οποίες είναι ταυτισμένες με την ελληνική κουλτούρα και πολιτισμό.

Τρόφιμα και ποτά κατασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο με συνταγές απο τις γιαγιάδες και τους παπούδες μας θα εκτεθούν στους επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να αγοράζουν τα προιόντα που επιλέγουν απ’ευθείας από τους παραγωγούς.

Μέλια και προιόντα μελιού, ελιές, ελαιόλαδο, τυριά, αλαντικά, ζυμαρικά, κρέατα, ψάρια, αυγοτάραχα, σάλτσες, μανιτάρια, λαχανικά, μπύρες, ποτά, κρασιά, ξύδια, αρτοποιήματα, βότανα, ξηροί καρποί, καφέδες, μπαχαρικά, γλυκά, μαρμελάδες, κομπόστες, όσπρια, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προιόντα... όλος ο υπέροχος κόσμος των αυθεντικών γεύσεων από ποιοτικούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα θα παρουσιασθεί στη γιορτή αυτή που οργανώνεται στο Περιστέρι και φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθμό και πολιτιστικό γεγονός.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν οι ORIO εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων και διαφήμισης η οποία έχει τη διαχείρηση και αποκλειστική εκμετάλευση του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου με 35 χρόνια εμπειρία στον εκθεσιακό και διαφημιστικό χώρο και η εταιρεία STATUS εκθεσιακή η οποία οργανώνει για 20 χρόνια την έκθεση DESIGN KAI KATOIKIA καθώς και την έκθεση ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.