03/09/2024


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με 6 επιχειρήσεις – μέλη του
 

Σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), τη μεγαλύτερη έκθεση των Βαλκανίων, θα έχει και φέτος το Επιμελητήριο Πρέβεζας, υποστηρίζοντας εμπράκτως τις επιχειρήσεις – μέλη του, για την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, που αναζητούν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες από τις 07 έως και 15 Σεπτεμβρίου.
Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο 3, STAND Β3, του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στις εγκαταστάσεις της 88ης ΔΕΘ θα φιλοξενηθούν 6 επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων.
Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:
1. ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
2. ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ Ι.Κ.Ε.
3. ΜΑΚΡΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ
4. KATSOUKI FAMILY Ι.ΚΕ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5. ΝΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ-ΜΕΛΙ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
6. ΕΞΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας , συνεχίζοντας τις δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων του, είχε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη του, προκειμένου ν’ αξιοποιήσουν την ευκαιρία συμμετοχής τους στην 88η ΔΕΘ, καθώς το Επιμελητήριο θα κάλυπτε ολοκληρωτικά το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου.
Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και περιλαμβάνει πολλές Β2Β και Β2C συναντήσεις, καθώς και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό.