04/07/2023

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης «Αναβάθμιση δεξιοτήτων των ανέργων, ηλικίας 24-69, μέσω Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας»

Σκοπός της Πράξης, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Αναβάθμιση δεξιοτήτων των ανέργων, ηλικίας 24-69, μέσω Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας» αποτελεί μία ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής, Κατάρτισης, Πρακτικής άσκησης και Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων. Το έργο απευθύνεται σε 41 συνολικά ωφελούμενους, άνεργους εγγεγραμμένους στον Δ.ΥΠ.Α, τουλάχιστον απόφοιτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης, στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, με σκοπό αφενός την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας και αφετέρου την εργασιακή τους επανένταξη.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ.

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων: 04/07/2023 και ώρα 12.00 π.μ

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ έως τις 14/07/2023 και ώρα 15.00μ.μ.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης νέας Πρόσκλησης αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ωφελουμένων. 

Πληροφορίες: κα Ράπτη τηλ επικοινωνίας : 2682029414 (εσωτ. 11)

 

Μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή αρχείου .pdf το Σχέδιο Πρόσκλησης Oφελουμένων , τις Οδηγίες Συμμετοχής και την Αίτηση συμμετοχής από

τους παρακάτω συνδέσμους.

DOWNLOADS:
Οδηγίες Συμμετοχής
Αίτηση Συμμετοχής
Σχέδιο Πρόσκλησης Ωφελουμένων
Πρόσκληση Επιχειρήσεων Πρακτικής Άσκησης